Pakketten

Simpel

€0,-

Jij weet welke kleuren en stijlen je mooi vindt, maar je bent verdwaald in accessoireland. Ik hoef alleen nog maar foto’s van de ruimte te ontvangen en kan zo mijn auto inladen en naar je toe komen met verse accessoires.

Kleur

€49,95

Jij wilt nieuwe kleuren toevoegen, maar je hebt geen idee welke kleuren. Ik maak aan de hand van jouw wensen een kleurencombinatie, zodat jij weet welke muurkleur je kunt toepassen voordat ik langskom met de bijpassende accessoires.

Extra

€99,95

Jij wilt nieuwe kleuren, maar ook een nieuwe indeling en nieuwe meubels. Je hebt geen idee waar je moet beginnen.
Ik neem jou bij de hand en kom als kers op de taart langs met de bijpassende accessoires.

Werkwijze

Mijn werkwijze is misschien niet wat je gewend bent. Ik kom namelijk naar jou toe met mijn miniwoonwinkel op wielen! Want van half werk houden we niet en als je er niet uitkomt, kan ik jou op deze manier het beste helpen. Zo kun jij direct zien wat er gebeurt met jouw huis en scheelt het heel veel tijd.

Om het wat laagdrempeliger en simpel te houden, is mijn concept geheel vrijblijvend. Ik vind het belangrijk dat jouw budget daadwerkelijk uitgaat naar de items die jouw huis gezellig en compleet gaan maken. Ik geef dus geen advies of ontwerp, maar eerder een eindresultaat. Vaak denk ik ter plekke mee of een indeling anders zou kunnen, want een schuif is zo gepiept!

Ik heb een heerlijke “Bij Emma thuis” opslag met allerlei fijne items die ik zo in kan laden. Van tevoren ga ik op zoek naar de perfecte items die helemaal aansluiten op jouw woonwensen. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk altijd een prachtige mix aan accessoires ontstaat. Maar ik bijt niet. Als jij iets niet leuk vindt, mag je dat gewoon tegen mij zeggen en is er in de meeste gevallen altijd wel een optie 2 of 3.

Ben je enthousiast en zou je graag eens met mij willen kletsen? Plan dan hieronder jouw belafspraak met mij in!

Reviews